餐厅: 貓之眼
资讯:

2020-09-17 409 浏览
朋友见到网上有人推介,建议一起去试下。听讲成日排长龙,所以我提前去揾位,结果去到发现人齐先可以入😂😂😂好彩12点3,4左右开始食Lunch既人唔多,所以唔洗等太耐。我叫左个手打和牛汉堡扒饭(少饭)。虽然话制作需时15mins,但其实好快就上左。扒既肉质够淋,唔韧,亦好有牛味。可惜就系太细旧,女仔食都未必够饱。当然加上正常份量既饭可能够。不过我系食肉兽当然希望旧肉大D啦。汁我觉得还可以,唔算浓,唔会抢味。朋友食忌廉鸡+烩牛肉汁蛋包饭,个卖相好好,感觉足料,女仔绝对可以食饱但男仔就需要加饭两个汁味道啱啱好,唔会太浓,有肉有蔬菜。比较可惜既系我地食完大概12点7,出面开始有人排队,我地就拿拿声走人,唔想阻住佢地做生意。所以成个感觉好似食快餐咁不过店员都好好人,好有礼貌,希望佢地生意兴隆,快D扩张舖头,下次去食可以坐耐D
朋友见到网上有人推介,建议一起去试下。
当然希望旧肉大D啦。汁我觉得还可以,唔算浓,唔会抢味。

但男仔就需要加饭

两个汁味道啱啱好,唔会太浓,有肉有蔬菜。

手打和牛扒饭
忌廉鸡肉+烩牛肉汁蛋包饭