2021-06-04 567 浏览
我知道呢间地方唔大,成日都好多人系出面排晒队,所以我好醒目系平日6点就黎到walk-in,大概等咗20分钟就有位啦我同朋友去到叫咗个 <黑瓮丼> 同 <三国海胆丼> 前菜有一小片烟熏芝同汤三国海胆丼海胆分咗有3种,包括韩国,日本同澳洲海胆。韩国海胆味道比较淡;澳洲同日本海胆味道比较浓同鲜甜味~个海胆份量好多,加埋只日本蛋。呢个系好完美既配搭。好鲜味!!! 鸡蛋又唔会抢到海胆既鲜甜味!黑瓮丼 (推介🌟🌟🌟🌟🌟)一啖黑籽+帆立贝+小柱+甜虾蓉+黑松露酱+饭就知道幸福黎咗啦!!!!!黑籽仲多过饭!!!!!!!好rich 好正好幸福!! 呢个必试架!!! 无谂过呢个黑瓮丼会令我想再去帮衬!d 鲜味, 又有口感同咬口! 黑松露酱又劲香!!!! 估唔到会咁夹!!好好味!Overall: 我会再去帮衬!

我同朋友去到叫咗个 <黑瓮丼> 同 <三国海胆丼>

前菜有一小片烟熏芝同汤

三国海胆丼

黑瓮丼 (推介🌟🌟🌟🌟🌟)

Overall: 我会再去帮衬!
2021-05-05
  • 黑瓮丼