2019-11-28
今日同男朋友想揾间比较有情调嘅餐厅去庆祝下!我地就揾左呢间Glow黎食晚餐,入到去已经觉得好relax同埋好岩情侣黎!🔥American Pearl店员话8:30前叫生蚝有7折,我地就谂住叫两只食下,呢度叫得oyster bar,d 生蚝一定有番咁试下水准!我地比较钟意食美国蚝,够大只,食落口好creamy同够新鲜!🔥Fries 佢地用嘅粗薯条系即叫即整,热辣辣上枱,配埋一个白松露嘅mayonnaise,成件事几夹!🔥Angus Ribeye块牛扒都几厚身,所以做到我地嗌嘅5成熟!另外肉味好浓,店员仲好贴心比埋mustard我地点🔥Pappardelle with scallops 佢嘅sauce系tomato cream sauce,同个pappardelle 好夹,唔好睇佢份量少少,其实好饱肚!我觉得呢度嘅店员系好多细节位都好贴心,例如会经常帮你换碟,会为你介绍餐牌,值得一赞!
🔥American Pearl
🔥Fries