2020-10-02 49 浏览
🌕Hello 我系Moon🌕其实好耐以前听过朋友讲,黄大仙系一个美食沙漠🏜️,今日去亲戚屋企,午餐嘅时候决定出去揾嘢食,唔知系咪太耐冇嚟过黄大仙🤭原来周围多咗好多好嘢食,最后比依间装修摆设好靓嘅茶餐厅2.0吸引着,佢嘅餐牌价钱都好抵食,就决定食呢间啦🤩我同亲戚两个人一人一个套餐,另外仲要左小食,呢度嘅服务态度好好,落咗单冇耐就已经有餐汤饮,我系南瓜汤🥣,亲戚系罗宋汤🍅虽然系午餐时段,但系,上菜速度都好快,好快就已经有得食😍南瓜汤真系好浓郁嘅味道,我好满意🤩亲戚嗌嘅套餐系午餐C,T骨牛扒😋,黑椒汁配饭,上菜嘅时候我都吓一跳🤯,牛扒比我想像中大好多,两个人食都够!牛扒系五成熟,啱啱好,牛扒肉质好滑,好juicy😋,而且筋位唔多,好容易入口!我就系午餐D,羊架要烧汁配意粉🍝,羊架真系好好食😋好嫩滑!真系超级高嘅质素,而且佢嘅份量好多,可以同亲戚share食,我哋两个都对依份羊架赞不绝口😍,唔使$100就食到咁高质素嘅餐,真系好抵食🤩小食方面我哋叫咗咖喱角拼春卷🤩,炸得好香脆,完全食得出佢系即叫即炸,皮脆馅靓,好满意!🌕Moon Moon对依个午餐真系好满意呀!🌕
🌕Hello 我系Moon🌕
佢嘅餐牌价钱都好抵食,就决定食呢间啦🤩

落咗单冇耐就已经有餐汤饮,我系南瓜汤🥣,亲戚系罗宋汤🍅
虽然系午餐时段,但系,上菜速度都好快,好快就已经有得食😍
南瓜汤真系好浓郁嘅味道,我好满意🤩

亲戚嗌嘅套餐系午餐C,
我就系午餐D,羊架要烧汁配意粉🍝,
羊架真系好好食😋好嫩滑!
小食方面我哋叫咗咖喱角拼春卷🤩,
炸得好香脆,完全食得出佢系即叫即炸,皮脆馅靓,好满意!
🌕Moon Moon对依个午餐真系好满意呀!🌕