2023-07-01
平时较少去楼上铺用餐,但见到好多正comments,便胆粗粗带屋企人去试吓😅 感觉好似寻宝咁。Waiter 哥哥好有礼貌,佢哋既Service 值得一赞👍🏼途中我未饮就打泻左杯sangria 🍹, 彬到自己同张枱湿晒。佢同Waitresses 姐姐,第一时间睇左我地有冇事先同不停俾纸巾我地清洁。我觉得好人性化😊西班牙🇪🇸当然食下tapas, 其实我好钟意❤️🧡每样少少,可以试更多美食嘛!黑毛猪茄子火腿卷🐽🍆:我初时以为系将茄切一旧𡚒,原来上枱时发现系将茄子切薄片包住生菜🥬。有清新Cold cut platter:西班牙火腿,芝士,红酒烩梨🍐拼盆成个组合好食,火腿咸片夹住烩梨少少甜。烩梨好味道,切多几片会满足啲西班牙薯仔蛋饼加明太子:虽然体积吾系好大,但食落都饱肚。有🥔薯仔片同流心蛋,加啲明太子变咗和风,呢个组合好夹好好食😋黑毛猪鞍架🐷:因为屋企好难得好食,成日煮到变树皮。通常出街食。味道正常,都几彬。今晚用餐🍽体验好开心😀好满足。除咗食物高质之外,食到佢地待人处事既温度🥳 下次再试其他嘢。多谢waiter哥哥再送我一杯virgin sangria 🍹一入门口既波波灯系必check in
黑毛猪茄子火腿卷🐽🍆:
Cold cut platter:
西班牙火腿,芝士,红酒烩梨🍐拼盆
西班牙薯仔蛋饼加明太子:
黑毛猪鞍架🐷:
一入门口既波波灯系必check in 既打卡位,趁冇乜人既时候一定要影多啲靓相呀😉