2023-05-04 1217 浏览
意外发现附近竟然总有条漏网之鱼 即刻就冲去试下😂CP值劲高🤩哩间嘅价钱其实系附近比较便嘎 同利景太湖差唔多 但出品真系有惊喜我觉得除佐肠粉皮虾饺皮厚身啲之外 其他地方真系没的输 食材都几新鲜 包括个菜心都几大碟同埋无渣 哩个真系难得 我非常推荐花生甜薄撑 依家真系好少地方可以揾到 真系好好食😍个家乡粽系好食嘅 但感觉就系佳宝卖𠮶个😅我前几日啱啱食过就有啲尴尬菠萝叉烧包👌🏿 感觉好食过太湖 酥皮厚身、酥脆且唔会太甜 里面有几块叉烧唔会尽系一pat酱虾饺同凤眼饺都超大粒 虾劲大只总要新鲜弹牙 同埋个带子都几大 啖啖肉 白胡椒猪肚麻麻调味有啲奇怪的辣油系里面 但猪肚本身系OK嘅红豆沙有陈皮昧甜度比较偏低 健康12点前埋单有8折 总有早餐特价孖宝下次再来🌞
花生甜薄撑

白胡椒猪肚麻麻调味有啲奇怪的辣油系里面 但猪肚本身系OK嘅
红豆沙有陈皮昧甜度比较偏低 健康

12点前埋单有8折 总有早餐特价孖宝下次再来🌞
2023-05-04
$148 (早餐)
花生甜薄撑
  • 带子鲜虾凤眼饺