2018-09-16
佐敦日本餐厅比我感觉一般都比较贵之余份量又少,, 所以其实都唔敢乱撞入去试新餐厅。但系经过个menu见到寿喜烧又想食下,, 所以就撞咗入去。估唔到好有惊喜!!!!由前菜开始已经好好味,, 之后嗌ge每一碟 味道都好好定份量都合适,, 真心力推le间餐厅!!前菜系腌萝卜,, 简单 清清地 有d木鱼碎味,, 好开胃。铁板烧牛柳都好好味,, 有肉味。不过我食嘢口味偏淡,, 食多旧会觉得浓味咗少少。到我最想食ge寿喜烧!!!! 无令我失望 真心好好味!!!!!个汤底真系好鲜味,, 多菜,, 肉都比我想像中多,, 一流!!! ***p.s. 虽然个汤鲜味,, 但系食完之后2个零3个钟都无话特别口渴,, 我估应该味精唔算太多挂~***之后见仲想食嘢所以后加咗2只羊肶。都系力推!!! 烧得啱啱好,, 2件都唔系话好多肥膏,, 但系入口即溶 好好味!!!最后食咗2粒红豆和菓子,, 烟烟unun,, 好香红豆味正!除咗嘢食好之后,, servicing都好好。d staff会keep住帮你斟水,, 望下你有无咩嘢需要。我地食寿喜烧个阵影相都影到耐耐地,, 佢地仲特登帮我地将个木板换做烧炉,, 话冻咗唔好
前菜系腌萝卜,, 简单 清清地 有d木鱼碎味,, 好开胃。
***
***
除咗嘢食好之后,, servicing都好好。d staff会keep住帮你斟水,, 望下你有无咩嘢需要。我地食寿喜烧个阵影相都影到耐耐地,, 佢地仲特登帮我地将个木板换做烧炉,, 话冻咗唔好味。好老实,, 依家仲有几多餐厅上完菜再理你,, 仲帮你特登换炉?净系service我都已经要比赞
希望无论食物质素,, 价钱同服务之后都keep到la~*