2018-04-30 115 浏览
因为佢嘅甜品而黎!餐厅装修唔系特别靓,但一定要book台,因为餐厅唔大,full house! 叫左2个头盆,冇谂过咁嘅价钱会有咁嘅质素!prawn cocktail 嘅虾好大只,鲜甜,厚肉,弹牙!底下嘅沙律冇乜特别。Salmon n tuna tartare. 鱼生算多!但我钟意佢嘅salad dressing more than those sashimi. 佢嘅dressing 似越南/泰国style. 酸酸甜甜好开胃!好醒胃!配埋鱼生,又淋又夹又开胃!我钟意好好食!我比9分嘅24个月脆皮乳猪!皮薄,好脆!皮下猪油香好好味!脂肪唔算多,但够晒香!肉柔嫩,咸味一流!叫左2个smoothie, 同一杯手工啤。我老公系手工啤fans, 重花味,唔太劲麦味,aftertaste 有honey 味。唔太特别嘅手工啤。反而我钟意佢个strawberry smoothie. 甜味岩岩好,好幼滑!冇药水味!柚子苹果smoothie, 冇苹果味,太甜。但好fresh. 另外仲叫左个青口辣肉肠意粉,意粉炒得好好,辣肉肠都几辣下,但同青口唔觉得有关系咁。辣肉肠同青口都好食,但唔觉得夹。我系因为佢嘅轻气
我系因为
佢嘅轻气球而黎嫁,好得意!但好好可惜我个位好大风,个气球好快吹左落我只手到!影唔到好嘅相!气球贴左落手唔系好食到!但有成功有一秒做左minion hahahahaha!
Earl grey panna cotta. 即布丁咁啦!好好好幼滑!茶味好香!冇太甜!好味!