2023-07-22
今次已经系我第二次嚟呢间Cafe,琴日同朋友一齐聚会想倾耐啲,就直接拣咗呢间,佢性价比都高, OpenRice订咗之后可以有正价餐牌七折嘅优惠,变咗食完之后都觉得好抵。先讲讲佢啲食物:我哋叫咗个黑松露长通粉,黑椒牛肉芝士汉堡,棉花糖雪糕窝夫:先讲黑松露意粉,我觉得佢嘅味道就好一般,同埋有少少咸,我对上一次同朋友食过蚬肉意粉就相对上好食啲,至于汉堡,都系keep住咁好食,而且啲薯条都好正,唔系好似出边快餐店𠮶啲,得个咸字。到最后棉花糖雪糕窝夫,对于钟意食窝夫嘅我,发现而家香港少咗好多Cafe有得食窝夫,所以每次见到就一定会叫埋,佢哋啲服务都几好,因为我哋唔想要cream,就刻意同佢讲要走cream,佢哋都会记得,上嘅时候就冇比cream俾我哋,而且佢配埋雪糕,当饭后甜品一流。至于服务态度方面,我简直要大赞,我同朋友两个人食,一开头张枱好细,叫埋饮品之后根本上冇位摆食物,于是我哋就叫店员帮手问吓有冇方案可以俾我哋食得舒服啲,最后店员拎多张枱俾我哋,等我地食得舒服,最值得赞赏嘅系,我两次嚟呢间Cafe,佢哋啲店员都好有笑容,虽然佢哋人手唔多,但系唔会因为你嘅要求,而板起块面,呢样系我觉得佢哋
琴日同朋友一齐聚会想倾耐啲,
就直接拣咗呢间,佢性价比都高,
OpenRice订咗之后可以有正价餐牌七折嘅优惠,
变咗食完之后都觉得好抵。
先讲讲佢啲食物:
我哋叫咗个黑松露长通粉,黑椒牛肉芝士汉堡,棉花糖雪糕窝夫:
先讲黑松露意粉,我觉得佢嘅味道就好一般,
同埋有少少咸,我对上一次同朋友食过蚬肉意粉就相对上好食啲,
于是我哋就叫店员帮手问吓有冇方案可以俾我哋食得舒服啲,
最后店员拎多张枱俾我哋,等我地食得舒服,
最值得赞赏嘅系,我两次嚟呢间Cafe,佢哋啲店员都好有笑容,虽然佢哋人手唔多,但系唔会因为你嘅要求,而板起块面,呢样系我觉得佢哋值得赞嘅地方。
附上食物照片🤤