2024-11-07
自家制烟熏猪腩芥末籽酱意大利粉,份量都唔少一上枱就香喷喷,猪腩好香口,带有烟熏味,每块烟熏猪腩都系肥瘦相间,脂肪分布好均匀,有好丰富嘅肉香同埋油脂香味,配埋芥末籽酱意大利粉蚬肉香草柠檬牛油意大利粉,蚬肉好新鲜,完全无细砂!意大利粉好烟韧弹牙,配埋香草柠檬牛油,食落口好清新,好夹嘅味道,完全唔觉得腻手打西冷牛肉原只大蘑菇汉堡配薯条,大大份!汉堡包皮脆卜卜,带有牛油香味,仲有原只大蘑菇同埋汉堡,两者都爆哂汁,超juicy!西冷牛肉满有肉香味,一齐食落口自家制Tiramisu 口感绵绵密密,非常软滑,而且好creamy,带带浓郁嘅咖啡味同埋酒香味开心果茉莉花酱日式梳乎厘班戟,震腾腾嘅日式梳乎厘班戟,, 松松软软,有空气感又有蛋香味!梳乎厘班戟上面淋满开心果茉莉花酱,食到淡淡嘅开心果香味,甜而不腻茶渍橙朱古力慕丝千层酥,一层一层相间分明嘅酥皮,食落口好香脆又松化,中间仲夹住左朱古力慕丝,湿润度仲啱啱好!上面铺满茶渍橙,整体味道酸酸甜甜Cappuccino 胀卜卜卖相好靓,饮落口有超浓郁嘅咖啡香味Milk Chocolate 甜度适中,但又带有浓郁嘅朱古力味餐厅舒适宽敞,装修简约又有格调,好适合
餐厅舒适宽敞,装修简约又有格调,好适合同朋友嚟Chill下倾计食饭!今日黎食lunch set真系好抵,除左送热黑咖啡同埋Earl Grey Tea,仍可以补差价转其他饮品,又可以加购餐汤同埋甜品!
店员仲比左张lunch set印花卡比我地,每次惠顾一个lunch 就有一个印,储满6个即隔日可享一个 免费 Lunch Set 的 Main 及附送黑咖啡,餐厅店员服务态度好友善