之前试左呦呦鹿鸣 @deerliciouspudding 嘅布丁烧, 好有惊喜! 我睇佢地ig 发现原来6月嘅时候佢地开左一条副线👉🏻 【鹿鹿烘焙研究所】@66cake.lab 🦌专系卖cake🍰🎂系网店买cake最惊就系收到货时货不对辨, 佢地同一般网店唔同, 唔驶系地铁站交收,因为可以系佢地呦呦鹿鸣布丁烧嘅四个门市度自取! 甚至可以即场睇下有无现货卖🤩睇过钟意先课金❣️当日现货有『回魂布丁焦糖榛子脆脆戚风蛋糕』, 『意大利开心果红树莓果蛋糕』同『大甲芋泥千锤麻糬戚风蛋糕』我就拣左🍰【回魂布丁焦糖榛子脆脆戚风蛋糕】🎂佢仲有保温袋提供, 果日我系尖沙咀拎左蛋糕仲食埋个晚饭先返屋企! 个蛋糕都好安全😂切开蛋糕就见到好多层次! 咖啡布丁💫焦糖忌廉💫榛子脆脆💫mocha戚风蛋糕💫食落好有口感..淡淡嘅咖啡味好啱一啲怕太甜嘅人士😏其实甜品唔一定要系甜到漏先叫好食!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°鹿鹿烘焙研究所 @66cake.lab呦呦鹿鸣布丁烧 @deerliciouspudding📍 葵芳葵富路7号葵涌广场3楼TOP世界3069-T5-T6号舖📍铜锣湾礼顿道134

鹿鹿烘焙研究所 @66cake.lab
呦呦鹿鸣布丁烧 @deerliciouspudding