2023-12-29 28 浏览
上IG睇人打卡就多,今次终于忍唔住拉咗朋友仔嚟食喇哈哈🤪Lunch时间上到去都唔少人帮衬,同埋天花板放左好多唔同颜色嘅干花上,好靓😚女仔嚟到一定钟意我哋嗌咗两个lunch set ,首先会比蒜蓉包同埋两个餐汤,个餐汤好特别用过猫猫杯载住,未饮已经加分,蒜蓉包烤果够香脆,几开胃原条鳗鱼意大利饭鳗鱼厚肉,肉质都几嫩滑又唔会有啲细骨,意大利饭系用鳗鱼汁煮食,好香好有咬口,饭粒唔会过硬啱啱好酥炸软壳蟹黑松露扁意粉 软壳蟹外脆内软,炸得唔会油腻,而我钟意佢嘅贬意粉每一条都充满着香浓嘅忌廉酱汁,仲有淡淡嘅黑松露味,好快俾我食晒了Affoqato 呢个十分之另外有惊喜嘅咖啡😚将一杯特浓嘅意大利咖啡倒入去云呢拿雪糕入边,然之后慢慢搅匀佢,雪糕嘅甜味亦都会慢慢渗出咖啡嘅苦,味道意外地非常夹,但两样都唔会抢咗大家嘅味道,非常之出色
上IG睇人打卡就多,今次终于忍唔住拉咗朋友仔嚟食喇哈哈🤪

原条鳗鱼意大利饭

酥炸软壳蟹黑松露扁意粉