2021-12-22 50 浏览
今日行经花墟,去左间人气美国菜,仲有美女响门口热情招待😆就走左入去试下😌🍴 水牛城鸡翼🍴 $88个水牛城汁都够辣,个鸡翼有炸过,都系keep住脆嘅,鸡翼冇雪味,以酒吧standard 黎讲都算高质🙌🏻🍴炭烧美国顶级肉眼扒( 14安士)🍴 $168🥢黄金芝士炸薯条🥢 🥢凯撒沙律🥢个凯撒沙律认真好好食,个汁好够,又捞得够均匀,芝士粉又够,烟肉有脆又够咸味,10个赞,下次有机会嘅会叫个大嘅!黄金芝士炸薯条就不过不失啦,俾佢黄金两个字fake左🤣以为系咸蛋黄,点知原来意思系黄金芝士😂但唔系好够热。该肉眼扒生熟程度刚刚好,我系叫七成熟嘅,好怕切出嚟会有血水流出来,佢入边系粉红色嘅,对于我来讲系啱啱好🥳外皮煎得够脆👍🏻呢个配搭赞👍🏻🍴蘑菇帕尔马火腿自家手打薄饼( 15吋)🍴 $148🥢跟餐-蘑菇忌廉汤🥢个汤有d唔够热,唔系好够蘑菇味,可以改善一下🤓佢嘅薄饼比较薄嘅,但料十足!冇啊唔食嘅料,例如青椒😂入面有菇,芝士,洋葱等等,但最重要系个Parma ham. 够咸够薄!好食👍🏻误打误撞,撞入一间咁高质嘅餐厅,真系抵赞👍🏻酒吧style得来又唔会好嘈, open kitchen又唔会一阵油烟味,入边

🍴 水牛城鸡翼🍴 $88

🍴炭烧美国顶级肉眼扒( 14安士)🍴 $168
🥢黄金芝士炸薯条🥢
🥢凯撒沙律🥢

🍴蘑菇帕尔马火腿自家手打薄饼( 15吋)🍴 $148
🥢跟餐-蘑菇忌廉汤🥢
个汤有d唔够热,唔系好够蘑菇味,可以改善一下🤓

误打误撞,撞入一间咁高质嘅餐厅,真系抵赞👍🏻酒吧style得来又唔会好嘈, open kitchen又唔会一阵油烟味,入边嘅Staff又够,食物又好食!大家可以考虑吓喺度book枱食圣诞或新年大餐🥳