2024-11-14 1249 浏览
初次嚟The Southside Bivacco 呢间餐厅。环境好舒适,再加上有一啲轻音乐,好relax。啱晒朋友聚会, 倾吓偈chill吓相。Signature chicken wing 招牌鸡翼鸡翼配上秘制酱汁的味道恰到好处,唔会太腻。热辣辣上碟。超级推介👍🏻鸡翼质感弹牙好好味🤤好食到唔停得口𠮶种🥰。Rigatoni Bolognese 肉酱粗管意粉好香喷喷。酱汁份量充足,粗管意粉挂满酱汁又弹牙🥰。再加上些芝士融化,更添风味。同我去意大利食嘅一样。真系唔可以错过❤️高质👍🏻Ribeye steak 好香。纽西兰肉眼牛排,肉质Juice鲜嫩,肉味浓郁。牛排煎得火喉刚好,外焦内嫩,配菜的薯蓉幼滑,不会抢走牛排的风头,整体配合得好好,让人每一口都充满满足感。Mango Melu芒果汁配以青瓜汁混合而成。清新香甜。透心凉😃❤️真系好正。整晚食物美味。我哋边享受美食边倾偈,呢度服务态度都好好。全晚都好写意,感觉好似take 咗个break。好难得香港可以揾到一个咁舒服嘅聚脚地方,所以我都极力推介❤️

Signature chicken wing 招牌鸡翼

Rigatoni Bolognese 肉酱粗管意粉

Ribeye steak

Mango Melu
芒果汁配以青瓜汁混合而成。清新香甜。透心凉😃❤️真系好正。

2024-11-14
  • Signature chicken wing 招牌鸡翼