2023-09-02
见到呢间自助餐网上好评咁多,而且星期一至四连$400一位都唔洗,就即刻去试下🤩*生蚝生蚝唔系自助区入面,规定每人4只🦪每只都好肥美,肉质柔软,味道鲜甜🫶🏻*冷盘区冷盘区嘅选择都好多,除咗经典嘅海鲜、刺身同寿司之外,仲有沙律同凉拌小食💓海鲜黎讲全部都好新鲜,个人比较钟意三文鱼同长脚蟹🦀️*熟食区熟食区都好高质同好多选择㗎!咕噜肉同西柠鸡都好好味,啖啖肉,而且调味做得好好👍🏻最惊艳到我嘅都系茶碗蒸,蛋蒸得好嫩,有淡淡鲣鱼汤味😽入面材料都好丰富,有蟹柳、元贝、白果~*甜品区甜品区入面嘅甜品都好精致,仲有一个大大嘅朱古力喷泉,甜品控唔好错过!蛋糕种类都好多,推荐蓝莓芝士饼🤩而且仲有即叫即整嘅甜品,有pancake同舒芙蕾可以选择~pancake推介朱古力香蕉味,薄薄嘅饼皮包裹住细腻嘅忌廉同香蕉,最后淋上朱古力酱真系绝配😻舒芙蕾空气感十足,口感蓬松,有蛋香同埋香草味🤤不过舒芙蕾真系好受欢迎,想食嘅大家记得要攞筹~
*生蚝
*冷盘区