2023-05-02
星期五喇!! 有咩好得过happy Friday 食好的?! 中环放饭黎到呢间餐厅见到有个package食蚝既超级吸引😍😍不过我正餐都未食就先试下佢地个set lunch, 下次再食佢地既生蚝喇@@佢哋lunch Menu都几多选择而且价钱又抵食, 仲要有自助沙律吧任食!1/ 原条烧马友鱼配柠檬及海盐🐟 $168真系一整条肥嘟嘟既马友送上黎(未试过咁食西餐😂), 切开内里肉质好嫩口又滑, 烧得啱啱好, 本来味道已经好鲜甜再加上柠檬同海盐增加味道层次, 整个口感更加丰富👍🏾2/ 升级酥皮龙虾汤🍲 $58外层酥皮热辣辣而且好香口, 打开酥皮内里热辣辣既龙虾汤味立即冲上黎, 因加上唔少龙虾肉, 令整个汤口感更加丰富鲜味特别一赞既系店员态度好好, 我只系望高少少佢地就冲过黎睇下有冇需要帮忙, 而且见佢地同客人有讲有笑, 睇黎好多都系常客仔!👍🏾
1/ 原条烧马友鱼配柠檬及海盐🐟 $168
2/ 升级酥皮龙虾汤🍲 $58