2023-08-26 47 浏览
今日去开megabox 行街 见到呢间餐厅好靓 就入去试下😆 我地叫左两个Executive set $390✨法式香蒜焗蜗牛 + 炭烤特级安格斯牛扒伴脆薯仔 田围沙律蜗牛大大只 好香香蒜味😋 牛扒好juicy 同tender🤤 肉味浓 薯条都好香脆👍👍👍 好食✨巴约讷烟火腿密瓜樱桃茄沙律 +炭烤法国羊扒配普罗旺斯田园鲜疏 沙律好refreshing 加左密瓜好爽口😋 火腿好香👍 羊扒都好juicy 羊味够出 啲肥膏好均匀令到个羊口感更好 又有啲油脂香味😋😋 系正嘅最后仲有甜品 - 芒果芝士蛋糕🥰🥰 虽然系芝士蛋糕但食落唔会觉得好漏 好香芒果味👍总括食身味道都好好👍 餐厅环境系超级舒服 可以慢慢坐低倾下计💰晚餐人均~$425(收+1)

✨法式香蒜焗蜗牛 + 炭烤特级安格斯牛扒伴脆薯仔 田围沙律
薯条都好香脆👍👍👍 好食

💰晚餐人均~$425(收+1)
  • 炭烤法国羊扒
  • 炭烤特级安格斯牛扒伴脆薯仔 田围沙律