2020-01-25
一间非常高质 野食好食 价钱公道的黄色小店 没有不去的理由会再来 推介比朋友烟三文鱼一口多士 $48 四件,每件约莫一个手掌大小呢个小食好开胃好有层次 烟三文鱼上面系 浸过黑醋的洋葱粒 酸酸地好爽口 烟三文鱼下面系一片罗勒叶 最底系脆口的多士每样野的味道都好sharp好清晰 一齐食非常之夹 罗勒叶阵味系更上一层楼 烧春鸡墨西哥辣汁$78 半只春鸡 配蕃茄salsa 薯仔三色椒做side dish春鸡本身好有味 有香草的味道 烧得好香好惹味 蕃茄salsa酸酸辣辣 极为开胃 用来沾鸡味道一流 我地仲用来沾薯圈 都十分夹 side dish 唔系事旦烚果d 煎香左的薯仔三色椒香得来 仲保持到蔬菜的甜味 唔系hea做 BBQ酱烧猪仔肋排$98 有6件肋骨 薯仔作side dish肋排每件都好多肉 肉唔会鞋zapzap BBQ酱好香好yummyside dish 薯仔烧香左仲有香草晒面 好抢手好快比朋友食晒 薯圈 $18 份量十足 香脆好味(题外话:我将沽薯条的mustard同茄酱挤左落个大碟到,但奈何叫的食物太多,老细主动帮我地换个细碟来装酱,好贴心)黑松露什菌意大利饭$70 应该男仔都够
会再来 推介比朋友
$98 有6件肋骨 薯仔作side dish
$18 份量十足 香脆好味
黑松露什菌意大利饭
$70 应该男仔都够食
呢个意大利饭软硬程度刚刚好 淡淡的黑松露和芝士味 食耐左都唔会觉得腻口 愈食愈想食
个饭的什菌好甜 好清爽 超级好味道
宇治金时(抹茶红豆)&葡萄柚绿茶
宇治金时(抹茶红豆)$16-食物加野饮半价 劲好饮 仲好饮过出面d饮品店
葡萄柚绿茶 $5-清清淡淡 好香绿茶味
香港人反抗 黄色经济圈CP值比你想像中高