2025-01-05
成日经过见到呢间Cafe好多人排队,心思思想试好耐,上网见啲人话pancake好出名,于是乎今晚又偷懒,唔煮饭同老公过去试吓 😋Chicken & Cheese Quesadilla墨西哥薄饼夹住Mozzarella 芝士同埋鸡肉,加埋酸忌廉同埋牛油果酱一齐食,清新又开胃 😋Black Truffle Cheese Chips薯条炸得超香脆!而且佢嘅黑松露芝士酱超级多,一直食到尾都可以每一条点到满满嘅芝士酱,劲香口 😍Pulled Pork Lasagna Roll呢个真系超足料 🤤 大大啖劲厚肉嘅慢煮手撕猪肉酸酸甜甜又多汁,配埋超级多嘅芝士,每一啖千层面都食到劲多料,重量级好味之选 🤩Sea Urchin & Scallop Linguine带子同埋海胆都劲鲜甜,而且个汁好香好Creamy,意粉煮得刚刚好每一啖都好挂汁,钟意食海鲜嘅一定要试吓 😍Earl Grey Pancake厚pancake超级松软,我坐𠮶个位可以睇到厨房出pancake,件件都超厚超厚超弹手 🤤 啖啖都充满蛋嘅香味,而且个 earl grey 得来唔会好甜,配埋无花果碎同埋果仁脆饼,唔怪之得每台都叫一碟啦,真心
Chicken & Cheese Quesadilla
Black Truffle Cheese Chips
Pulled Pork Lasagna Roll
Sea Urchin & Scallop Linguine
Earl Grey Pancake
厚pancake超级松软,我坐𠮶个位可以睇到厨房出pancake,件件都超厚超厚超弹手 🤤 啖啖都充满蛋嘅香味,而且个 earl grey 得来唔会好甜,配埋无花果碎同埋果仁脆饼,唔怪之得每台都叫一碟啦,真心 signature 推介!🫶🏻
侍应都好细心,因为pancake制作需时,所以佢都提醒我哋后上嘅时候要咁上下同佢哋讲返,咁我哋就唔使等咁耐,而佢见我哋主菜食到差唔多都会主动问我哋要唔要准备定甜品先,非常之贴心 👍🏻