2024-01-11
前晚喺屋企人嘅生日,一早已经book mark定要去呢一间高质茶楼庆祝🫶🏻!新竹园轩位于尖沙咀,系呢区都算一间几出名嘅茶楼🥰当红炸子鸡❤️🔥大家好啊!今日我来同大家倾下我对当红炸子鸡嘅味道嘅感受喇!噉,你唔知啊,呢款炸子鸡真系系当今最夯㗎嘅美食之一㗎喇!😍首先,当你将呢件炸子鸡送入口里面,首先𠮶迎接你嘅,就系佢嘅震撼口感!以一个食家嚟讲咋,真系攸关重要㗎嘞!握实个皮系巡又松脆又吮吮甜,䆁甜甜地咬破张口啪啪作响,个声啧啧声真系令我兴奋不已!💥而当你一啖食落去,个超香味真系即刻爆发喇!个入口𠮶一刻,你会觉得啲口舌都跟住嗌喇喇声一齐挑动!啊,𠮶啲炸到金黄酥脆嘅外皮,配埋啱啱油滑咁脱系火锅里出来嘅鸡肉,传嚟嘅炸鸡香气真系瞬间爆发!🍗😋记得我第一次食呢款炸子鸡嘅时候,系实在忍唔住得就系笑出声㗎喇!系嚟嘅强烈美味真系咁即时开心到令我嗌出𠮶啲大笑emoji!😂无错,呢款当红炸子鸡,绝对系一份令人愉快㗎美食体验!花好少时间就能够享受到呢么美味嘅享受,真系叫人爱不释手㗎喇!无论系同朋友一齐𡟹饭,或者纯粹一个人自己坐系度食,都可以让你感受到呢份美妙㗎炸鸡!👥🍴总之,如果你仔细嚟品尝下呢款当红炸子鸡,我肯定
总之,如果你仔细嚟品尝下呢款当红炸子鸡,我肯定你一定会爱到不得了㗎!快啲同朋友约埋一齐去食呢款引颈期盼㗎美食,体验呢份令人上瘾㗎滋味啦!💯✨
惹味十足嘅避风塘濑尿虾,超级有镬气!
非常之邪恶嘅芝士龙虾伊面,芝士好浓郁,龙虾嘅肉嘅份量都好多添,食完真系大满足。
超级大只,花胶功一定要留返俾生日嘅主人翁食!口感超级烟韧!
超级多海鲜同杂菜,煮埋一煲暖粒粒,冻冻地食就啱晒!