见朋友大力推介,经过铜锣湾就试一试佢啦⋯⋯夜晚七点入座,普通的星期一,85%满座,侍应态度殷勤,带完你坐2秒即刻送上两杯暖水。坐低就立即叫咗两个招牌菜,沙嗲牛肉公仔面 同 滑蛋叉烧饭。沙嗲牛肉公仔面 🍜 $58 - 沙嗲味好香,有花生酱,食到花生粒 ,同普通茶餐厅嘅非常不一样,美味好多! 公仔面冇浸到林晒,仲有弹牙嘅感觉,喺茶餐厅真系第一次食到!个餐除了有面 还有 滑蛋,火腿 同 多士🍞。牛油多士🧈 热辣辣,软林林,食得出系即叫即整,唔系唔系其他茶餐厅整好放到冻哂嘅面包多士。 赞👍🏻滑蛋叉烧饭$58 - 滑蛋好滑🥚,有豉油系饭里面,可以捞埋饭! 两个人食一碟 都食唔晒D饭 。叉烧瘦中带肥,唔会好鞋,非常嘢未!沙嗲牛肉公仔面餐$58有啲贵,不过滑蛋叉烧饭系值嘅!冻饮加$3叫咗一个冻奶茶走甜,一个热奶茶。热奶茶☕️ - 茶胆好香,好滑冻奶茶🥤- 个茶胆就淡咗,麻麻哋。整体来说大赞 👍🏻第一次食茶餐厅可以咁满意
见朋友大力推介,经过铜锣湾就试一试佢啦⋯⋯

坐低就立即叫咗两个招牌菜,沙嗲牛肉公仔面 同 滑蛋叉烧饭。

滑蛋叉烧饭

叫咗一个冻奶茶走甜,一个热奶茶。
热奶茶☕️ - 茶胆好香,好滑
冻奶茶🥤- 个茶胆就淡咗,麻麻哋。

整体来说大赞 👍🏻

第一次食茶餐厅可以咁满意