2023-01-08 54 浏览
非一般嘅茶餐厅,中西合璧,选择劲多,乜都有得食,而且食物新颖,味道又好,份量又劲足,几个朋友都好满意,平时想食好啲又唔想咁贵,就要去试吓啦🥰烟三文鱼凯撒沙律,$78估唔到茶餐厅都食到咁新鲜嘅沙律菜,烟三文鱼足足有五、六块咁多,仲有块多士,除咗沙律酱,仲加入芝士粉,健康又好味👍🏻山楂菠萝咕噜西班牙黑豚肉,88非常值得一试嘅咕噜肉😍😍佢同坊间嘅做法唔同,外层劲脆,仲拉丝嘅,有啲似食拔丝地瓜嘅外层,入边嘅肉竟然唔会好肥,大大嚿啖啖肉,好正,适合几个人share一齐食,记得要试呀🥰香辣烧春鸡,$108烧春鸡除咗只髀,成只都冇骨嘅,好易食,真系啖啖都系肉,而且肉质好嫩,佢嘅辣唔系平时食嘅辣,好熟口味但系又讲唔出系咩味,可能系冬阴功嘅辣。佢仲配埋薯条同埋西汤,非常饱肚。晚餐c餐: $98是日晚餐就包埋老火汤、饭同饮品,非常足料同埋好饮嘅汤,而主食都有几款选择,我哋拣咗黑松露芦笋带子炒虾球,劲多芦笋同埋带子,仲有大大只嘅海虾,非常弹牙,绝对系健康之选👍🏻港女西多士,$48想知西多士有几港女,所以叫咗一份嚟食😆原来系加咗雪糕同埋朱古力酱,果然够港女够邪恶,劲啱打卡。食完咁多咸嘢再食返啲甜嘢,真系好开心

烟三文鱼凯撒沙律,$78

山楂菠萝咕噜西班牙黑豚肉,88

香辣烧春鸡,$108

晚餐c餐: $98

港女西多士,$48
想知西多士有几港女,所以叫咗一份嚟食😆原来系加咗雪糕同埋朱古力酱,果然够港女够邪恶,劲啱打卡。食完咁多咸嘢再食返啲甜嘢,真系好开心,可惜另外有几款甜品都售罄,唯有下次再嚟试啦☺️