「颜府御膳」主打新派粤菜和川菜🥘食过一次已经觉得好高质💯所以食过一次已经好深刻🤩.凤梨咕噜肉伴云吞🐷咕噜肉采用黑豚肉,所以虽然外层无炸衣😝但质感依然爽口😱配上京葱、士多啤梨同菠萝🍓🍍底部系炸云吞🥟食前唧一唧酸甜酱汁💉好开胃🤤.三色素鹅🥢三色分别系红萝卜丝🥕莴荀和木耳丝🖤再用腐竹卷实🫔食落fresh得嚟唔会觉得清淡☺️.姜米蛋白炒饭🍚由于加入咗姜米😮所以食落姜味颇重😬饭粒炒到粒粒分明🔥干爽而软绵😉配上大量嘅干瑶柱丝同蛋白🥚非常滋味.砂锅XO酱虾干肉碎芥兰🥦一上枱已经闻到好香💨芥兰去咗外皮🔪所以食落爽脆又无渣👍🏻而且加入咗虾干、肉碎炒香🦐味道超赞.蒜泥云片白肉🐖白肉半肥瘦,肉质嫩滑😋麻辣蒜蓉酱汁惹味🌶🧄.紫醉金迷✨将黄糖糯米糍炸至外脆内软😆加上大量的紫薯💜花生粒🥜椰丝同炼奶🥥🥛简单美味😗.餐前小食🥢有琥珀合桃🌰以及自家制瑶柱XO酱👨🏻‍🍳.香片🌼🫖
蒜泥云片白肉🐖白肉半肥瘦,肉质嫩滑😋麻辣蒜蓉酱汁惹味🌶🧄
餐前小食🥢有琥珀合桃🌰以及自家制瑶柱XO酱👨🏻‍🍳
香片🌼🫖