2023-05-21 24 浏览
最近天气好热☀️🕶️系室外逗留一阵都出晒汗🥵炎炎夏日当然要食下冻野消消暑😛❄️最近发现到原来将军澳Popcorn有间高质既健康蜂蜜茶饮店🐝茶饮主打以蜂蜜制作,不添加糖浆🤤🔸芒果椰香乳酪蜜冰芒果、椰子同乳酪嘅组合非常夹😍入口有好香甜既芒果椰子味,后韵有乳酪既清新😍面头铺上左椰丝,玉桂粉同开心果碎,仲有软淋淋既椰果奶冻系底,有好多种唔同既口感,令人一啖接一啖咁饮😛好好味❤️🔸黑芝麻蜜卢卡蜜冰呢款蜜冰用左蜜卢卡蜂蜜制作,第一次试蜜卢卡蜂蜜同黑芝麻既组合,一入口黑芝麻味好香浓😍 一啲都唔heavy,甜度适中,感觉清新,蜜卢卡蜂蜜同黑芝麻营养价值都好高,成个感觉好清新健康💕🔸枫糖合桃窝夫雪糕窝夫系蜂巢形,上面淋上左清新香甜嘅蜂蜜,卖相好可爱❤️雪糕质感轻盈,清新而唔会太甜,仲有脆卜卜既粟米片同合桃陪衬,口感丰富,好好味😋🔸纯蜜雪糕配酵素青汁本身雪糕同蜜糖既配搭已经好清新,呢款雪糕仲加左酵素青汁,淋上左杉养园蜂蜜,雪糕软滑细致,蜜糖清甜,夹埋酵素青汁食落似抹茶味,非常好味🥰食甜品同时可以摄取埋酵素同膳食纤维,真系一举两得🌿💚店舖有高枱可以堂食,店舖另一边仲有杉养蜂园既蜂蜜、果汁蜜同其他产品出售😋

🔸芒果椰香乳酪蜜冰

🔸黑芝麻蜜卢卡蜜冰