🦪 2小时特选生蚝放题($538/人)包括时令海鲜汤、喜多嬉时令怀石八品、任食喜多嬉生蚝、任食焗蚝、任食时令串烧、炸物、小食、牡蛎茶渍饭/手廷乌冬,饮品任饮同甜品一份;有120分钟用餐时间,90分钟截单🫖 时令海鲜汤汤系用茶壶上枱,好特别亦好有仪式感;汤非常清甜,饮到虾同蚬嘅鲜味🥢 喜多嬉时令怀石八品未食已经俾佢好靓嘅摆盘吸引🤩店员亦会详细介绍每一道料理,味道由淡至浓顺时针排列;有梅子渍车厘茄、醋渍青瓜拌手撕蟹棒、时令刺身、烧白鳗鱼、大根烹煮免治鸡肉棒、明太子芝士薯蓉、牛油果酱伴吞拿鱼蓉及柑桔柚子龙虾肉羊羹🦪 任食喜多嬉生蚝有6款味道可以选择,分别系:原味、柚子啫喱、辣椒萝卜蓉、葱花,昆布渍同鸡尾酒汁;每只蚝都好大只肥美,蚝味浓同海水味偏重,我个人首推原味,因为食到生蚝嘅原汁原味;钟意食蚝嘅朋友一定会好满足🦪 任食焗蚝有7款味道可以选择,分别系原味、清酒煮、蒜味、麻辣,芝士同冬荫公;焗蚝同生蚝一样咁饱满大只;个人会推荐清酒煮同芝士,因为清酒煮好保留到蚝嘅原味,而芝士味道同蚝好夹,其他味道则嫌略略抢过蚝嘅味道🍢 任食时令串烧、炸物、小食串烧主要系鸡、猪,羊同蔬菜,大路嘅例如鸡软骨、茄子、
🦪 2小时特选生蚝放题($538/人)

🫖 时令海鲜汤

🥢 喜多嬉时令怀石八品

🦪 任食喜多嬉生蚝

🦪 任食焗蚝

🍢 任食时令串烧、炸物、小食
串烧主要系鸡、猪,羊同蔬菜,大路嘅例如鸡软骨、茄子、鸡肾、秋葵,冬菇等等同炸物款式都应有尽有;串烧方面做到外脆内锁住肉汁;个人推荐免治猪肉串同冬菇,因为两者食落真系好juicy唔会干争争

🍜 牡蛎茶渍饭/手廷乌冬
我同朋友各自叫左茶渍饭同手廷乌冬;不论系茶渍饭定系乌冬,汤底味道浓郁,而且都有好足料嘅蚝仔😍手廷乌冬同普通乌冬唔同,比较幼身之余仲好弹牙

🍹 饮品
有多款选择,除左普通嘅柠水柠茶,汽水之外仲有唔同味道嘅冷泡茶同梳打饮品;如果钟意饮酒嘅朋友仲可以加$88享用酒精盛宴(果酒,梅酒同烧酎)

🍰 甜品
是日甜品系Tiramisu ,好幼滑,入口即化;奶香味同咖啡味道都好出,而且系咁饱嘅情况之下食都唔会腻👍🏻
时令海鲜汤
喜多嬉时令怀石八品
任食喜多嬉生蚝
任食焗蚝
任食时令串烧
Tiramisu
2024-08-06
$591.8 (晚餐)
时令海鲜汤
喜多嬉时令怀石八品