之前系the one食过 而加开左黎megabox 空间大左好多 环境好好 坐得又好舒服餐厅好贴心咁为每一位准备左口罩套 而且service都好好今日黎食lunch 叫左个Executive Lunch Set ($138up加一)Lunch set 包左Starter; Main course; 同daily dessert Starter有沙律同餐汤拣 身为汤怪既我拣左餐汤👅 今日系南瓜汤🎃 本身唔太中意食南瓜既我都觉得好好味!好浓郁 甜甜地 同埋份量超足超大碗 饮极都有🤣🍝蟹粉车厘茄天使面 (138 +10%)一上枱觉得佢卖相平平无奇 但食落真系超有惊喜 每条面都超级挂汁 个汁就充满住蟹肉同蟹粉既鲜味!同埋会食到有真既蟹肉系入面 真系好好食 一定会再encore!Daily Dessert - 朱古力泡芙🍫呢个甜品就冇咩惊喜 只系好普通既泡芙 出面个皮系淋既 而入面就系cream/ custard 味道正正常常 冇话好出色 但卖相就几有心思是日特饮 - 橙汁梳打🍹所有其他饮品都要另外加钱 ($10-$14不等)是日特饮就跟餐送既 就系好普通既橙汁沟梳打水🙈 整体评价:1. 啲野

餐厅好贴心咁为每一位准备左口罩套 而且service都好好

南瓜汤

🍝蟹粉车厘茄天使面 (138 +10%)

Daily Dessert - 朱古力泡芙🍫
朱古力泡芙

是日特饮 - 橙汁梳打🍹
所有其他饮品都要另外加钱 ($10-$14不等)
是日特饮就跟餐送既 就系好普通既橙汁沟梳打水🙈

整体评价:
1. 啲野食好好食 餐厅好大 环境舒服 服务又好
推介!
2. 如果lunch set包埋其他餐饮会更好~
2021-09-08
南瓜汤