2022-08-03 52 浏览
荔枝角D2 place 真系好多好嘢食,最近就食咗一间叫「FOOD GARDEN ETC」嘅西餐厅,位置系一期3/F 👍🏻哩间餐厅都几大间,坐位都阔落,我平日去食7点半左右都开始FULL FULL地,证明质素都有返咁上下👍🏻💫炸鱿鱼圈酥脆可口👍🏻鱿鱼好淋易咬👍🏻炸粉啱啱好唔会太over👍🏻整体都好正💓💫黑松露意粉黑松露味道香浓,离远都闻到果阵黑松露味道,非常吸引🤤 白汁好creamy ,意粉软硬适中👍🏻 配料亦都好足👍🏻整体配合得好好👍🏻 平时男朋友唔太钟意食黑松露都话好好味😛💫辣肉薄饼薄饼用咁薄批整,咬落口好香脆,薄饼上面材料十足,满满嘅辣肉肠同芝士令人见到都流哂口水🤤💫薄荷朱古力淡淡嘅薄荷味配上香滑嘅朱古力,绝对系My飞弗啊💓

💫炸鱿鱼圈

💫黑松露意粉

💫辣肉薄饼

💫薄荷朱古力
淡淡嘅薄荷味配上香滑嘅朱古力,绝对系My飞弗啊💓