2017-10-21 109 浏览
今日公司有training at jordon, 完左之后去左附近见好友, 佢带我带 Ilis 食西餐~ 我地坐低睇睇menu 都几多野食, 完全唔想谂之下, 拣左个套餐, dinner for 2, 咩都有d =]先有个小食- 水牛芝士伴紫苏梅蕃茄冻~ 甜甜既紫苏梅蕃茄 jelly 质地加上香浓既水牛芝士, 唔错!前菜拣左芝士烟牛扇贝, 料足, 口感丰富!沙律方面拣左parma ham salad, 块parma ham 都几大块, 而且d 麻酱mix 落菜度好食!main 果度拣左 carbonara 同 慢煮西班牙黑毛猪. carbonara 非常creamy 加上温泉蛋都正, 但好彩份量唔系好多, 唔会好heavy ~而慢煮西班牙黑毛猪高度推介, 肉质嫩滑, 而且好juicy 又唔肥wor, 一定都试!甜品拣左creme burlee and 朱古力心太软~朱古力心太软好热, 即焗咖, 入面d 朱古力流心流出黎, 好食!临尾仲点左2杯饮品, chocholate latte 同 capuccino. Overall 埋单, 环境、服务都好好, 价钱又唔贵, 下次有机会再来!

前菜拣左芝士烟牛扇贝, 料足, 口感丰富!

2017-10-20