2023-07-27
今日好想食西餐🤭见呢间意粉狂热装修几靓,坐得又舒服,价格亲民就入咗去😋 员工服务好好👏🏽👏🏽又醒目又快手🤩💯见到有2人餐, 我哋就拣咗Meat&Fish Holic Set$368就有9 ITEMS🤩QR code落单好方便呀🤭有两款汤可以拣,我哋拣咗每款一样试吓🍄法式芝士洋葱汤:汤汁浓郁,有芝士同洋葱嘅香味,汤上面仲有一块芝士法包😋🍄忌廉蘑菇汤:汤汁滑顺,蘑菇味道浓郁,加上忌廉嘅香味,有啲蘑菇碎有啲咬口,少少香草碎喺面头几香。🍄SALAD鲑鱼凯撒沙律(半份):三文鱼新鲜弹牙,沙律菜好新鲜,上面有好多芝士碎🤤加埋啲酱令人好开胃。🍄小食:小食有好多选择,我哋拣咗意式炸鱿鱼圈配他他汁。鱿鱼圈炸得香脆呀🤩拎上嚟时热辣辣!配上酸甜嘅他他汁,非常开胃。🍄鲑鱼亲子和风忌廉鲜制意粉(跟二人餐加$38/单点$118):重点推介‼️喺餐牌见到个阵已经超级想食🤩睇相已经觉得劲吸引🤩果然完全冇失望🥹🥹好creamy!!意粉煮得恰到好处,个和风忌廉酱汁劲正!!超级满足呀🤤🤤熟嘅三文鱼加三文鱼子非常好味,三文鱼切成一粒粒好容易食,而且煎得非常之香😋😋🍄香烤安格斯一口牛柳:用铁板装住,上菜嘅时候香喷喷🤩🤩牛柳肉质鲜
见呢间意粉狂热装修几靓,坐得又舒服,价格亲民
就入咗去😋 员工服务好好👏🏽👏🏽又醒目又快手🤩💯
$368就有9 ITEMS🤩QR code落单好方便呀🤭
有两款汤可以拣,我哋拣咗每款一样试吓
🍄香烤安格斯一口牛柳:用铁板装住,上菜嘅时候香喷喷🤩🤩牛柳肉质鲜嫩,肉汁好丰富,烤得恰到好处,仲有好多薯角伴碟,完全唔怕食唔饱😋仲有两种酱汁可以点🤤
🍄甜品:加$38就可以有Pancake🤩(单叫$58)
呢个Pancake令我喜出望外!好好食🤤空气感十足
少少热,加埋旁边啲cream同雪糕好正好夹🤩🤩🤩
🍄南非白酒120ml(+$12):朋友话想饮少少酒。佢话酒精度适中,口感清新,十分开胃,饮完佢好开心😆
🍄冻水果茶:茶味清新,唔会太甜,好钟意。
总括嚟讲,呢间餐厅质素好高👍🏽👍🏽👍🏽😋