2019-11-07 282 浏览
上个月尾试过呢度嘅晚餐,无论食物同环境我都觉得好正,今日帮同事庆生,食生日午饭,朋友又钟意打卡影相,呢度就岩晒佢😃呢台度set lunch 连餐咀汤同饮品大约$98-$148,有成10款任君选择👍🏻🥢北海道海鲜鱼生丼饭,有三块厚切三文鱼腩同油甘鱼,油花十足又鲜美,带子得半粒🤣仲有一只大虾,虾头有膏,虾亦鲜美,$128 有味增汤加前菜小食😋🍴烧美国黑安格斯牛板腱扒加黑朱古力蒜烧汁,其实个汁酱原全同黑朱古力扯唔上关系,因全冇朱古力味🤣牛板腱亦唔知系咩部位,只知牛味重,烧得好腍好香,好味😋牛油果堡云酥加拿大猪𣕧伴烧菠萝🍍其实都揾唔倒牛油果🥑🤣不过猪𣕧应该系慢煮,全熟但唔会觉得鞋口,上面果层面包穅焗过好香口,最正系烧菠萝,烧过令甜度更加提高👍🏻

北海道海鲜鱼生丼饭

美国黑安格斯牛板腱扒加黑朱古力蒜烧汁