2021-05-10
呢日放工黎到SKY726, 呢幢野都好多餐厅可以选择, 今日就黎到呢间高质西餐, 一到入到黎就觉得劲有格调, 可以舒舒服服咁食番餐好既!真系由天光食到天黑~ 佢有dinner set可以拣, 我地就拣左散叫, 因为想食多D 唔同既野~我地叫左个墨西哥芝士薯条、肉眼、ribs、心太软~ 墨西哥芝士薯条份量都好多, 上面铺满酱同埋肉酱,仲有蕃茄粒, 邪恶得黎又带一点小清新! 好正, 食完一条接一条, 停唔到好 haha~ 肉眼我地叫左5成熟, 出黎个生熟程度岩岩好, 唔会太熟, 又唔会太鞋, 够哂嫩滑, 配埋D 芦笋食, 感觉好refresh~ D芦笋仲要系BB芦笋~ 够哂green! 一D 都冇渣, 伴碟既薯蓉都劲creamy! Ribs都够哂份量! 仲要配埋薯角, 薯角又系热辣辣, 够哂香口, RIBS 都好香BBQ 酱味, 骨肉超易分离, 好易食!!! 最后以心太软作结! 非常满足既一晚!
最后以心太软作结! 非常满足既一晚!