2024-09-18 1906 浏览
佢地啲set menu 仲有得加小食、甜品,很不错👍🏻👍🏻每次啲新朋友问食咩,我都会推介佢地朋友们通常都会惊叹个「火魔醉蚬」同埋「铁板布朗尼」😱😱个铁板布朗尼的确出色嘅🤤餐前小食试过3款芝士条、虾饼、鱼串,3款都唔错,最喜欢个鱼串,好味😋原浆啤酒🍻朋友话好饮,略嫌唔够冻,如果再冻啲更好👍🏻自从💛Littlefreshhk💛老细返咗嚟油麻地店之后,啲食物质素更胜从前😂😂佢地啲set menu 仲有得加小食、甜品,很不错👍🏻👍🏻每次啲新朋友问食咩,我都会推介佢地朋友们通常都会惊叹个「火魔醉蚬」同埋「铁板布朗尼」😱😱个铁板布朗尼的确出色嘅🤤我每次都会叫嘅甜品🍫🍰🍨今个月都上去食咗几餐,试咗啲新野😋餐前小食试过3款芝士条、虾饼、鱼串,3款都唔错,最喜欢个鱼串,好味😋原浆啤酒🍻朋友话好饮,略嫌唔够冻,如果再冻啲更好👍🏻🐮🥟牛背骨意大利云吞平时系外面点亲意大意云吞都系好多汁同埋净系得啲云吞,我地点嘅时候都以为系咁上枱果刻以为上错菜,点解有咁大块肉嘅?🤩最爱食肉嘅我地,开心到呢🤣🤣仲要系好好味又唔会太腻🤤坚正👍🏻其实仲有其他菜式都好好食,不过我词穷啦😂😂净系识「好好食」同「好好味」🤣🤣🤣Set me
佢地啲set menu 仲有得加小食、甜品,很不错👍🏻👍🏻

每次啲新朋友问食咩,我都会推介佢地
朋友们通常都会惊叹个「火魔醉蚬」同埋「铁板布朗尼」😱😱
个铁板布朗尼的确出色嘅🤤
我每次都会叫嘅甜品🍫🍰🍨

今个月都上去食咗几餐,试咗啲新野😋

餐前小食试过3款
芝士条、虾饼、鱼串,3款都唔错,最喜欢个鱼串,好味😋

原浆啤酒🍻
朋友话好饮,略嫌唔够冻,如果再冻啲更好👍🏻

🐮🥟牛背骨意大利云吞
上枱果刻以为上错菜,点解有咁大块肉嘅?🤩
最爱食肉嘅我地,开心到呢🤣🤣
仲要系好好味又唔会太腻🤤坚正👍🏻

其实仲有其他菜式都好好食,不过我词穷啦😂😂
净系识「好好食」同「好好味」🤣🤣🤣

Set menu甜品系Tirasmisu,又系好好食😂😂好味到我食完咁多主菜之后,都会想食哂咁多件Tirasmisu🫣🫣🫣

仲有最爱嘅「铁板朱古力布朗尼+雪糕」🤤🤤

简直系完满呀😋😃