2021-12-23
好难得系港岛区有亲子餐厅🙈见近近地就一家四口👨👩👧👦一齐去试下呢间亲子餐厅❤️虽然写就写鲗鱼涌~不过我个人觉得太古地铁站出行过去近啲呢间亲子餐厅虽然唔算好大~但座位都算好阔落有三间独立房 环境新净舒适 母婴设施仲好齐全每张枱都有湿纸巾,消毒喷雾、搓手液 、暖奶器、UV消毒机等等~当然唔少得BB櫈啦 最特别系有BB床😱非常贴心💓仲有哺乳室🤱🏻同换片房完全切合同方便妈妈👩🏻BB👶🏻所需👍等嘢食既时候 唔洗怕小朋友无耐性坐唔定因为有儿童游戏区同小型图书角📖流星雨同妹妹一见到就一枝箭就入去玩🤣🤣有滑梯、砌大lego同帐幕等等就嚟圣诞节🎄餐厅推出圣诞限定节日套餐💕有几款主菜选择☺️我拣咗安格斯肉眼扒伴时令蔬菜配杂菌汁🥩套餐仲包埋意大利菜汤、意式烟三文鱼多士配蕃茄及芝士🧀同精选节日蛋糕🍰多士有蕃茄好开胃 好适合做前菜👍烟三文鱼亦都又厚又大块❤️卖相都相当精美安格斯肉眼扒都几大块 有蔬菜🥬有薯条🍟配杂菌汁几夹💕肉味香浓够juicy精选节日蛋糕系有圣诞老人样 打卡一流所有食物以亲子餐厅来讲味道都唔错😆😆Christmas Menu亦有小朋友餐🙈流星雨自己拣咗DIY Pizza🍕可以拣四款自己钟意嘅配料
呢间亲子餐厅虽然唔算好大~但座位都算好阔落
完全切合同方便妈妈👩🏻BB👶🏻所需👍
等嘢食既时候 唔洗怕小朋友无耐性坐唔定
安格斯肉眼扒都几大块 有蔬菜🥬有薯条🍟
配杂菌汁几夹💕肉味香浓够juicy
精选节日蛋糕系有圣诞老人样 打卡一流
所有食物以亲子餐厅来讲味道都唔错😆😆
然后亲手将配料放上再俾职员拎去焗☺️ 对于小朋友简单又好玩💕即焗Pizza 热辣辣又香又脆
再加上自己整特别好味👍流星雨胃口大开🤣
小朋友套餐包埋Santa Mocktail ,DIY cake 🧁
同圣诞姜饼人DIY Gift Set 可以拎返屋企玩👏🏻
仲有得同圣诞老人合照🎅🏻📸