2022-05-02 99 浏览
听朋友介绍鲗鱼涌开左间新亲子餐厅, 所以带埋仔仔一家大细黎试下佢个名叫Q Time Cafe 原来指Quilty time, 提醒左我小朋友大得好快, 陪伴佢哋每一个时刻都好珍贵, 睇得出呢间真系好有心呢餐厅由于疫情, 清洁卫生真系好重要, 好surprise 佢每张枱都有消毒清洁用品, 甚至连暖奶器都有😱, 真系好细心, 加分👍我地叫左叫左个大虾意粉, all day breakfasts 同小朋友叫,左个DIY pizza大虾意粉啲虾好大只, 好鲜甜,份量都好足。同小朋友黎最推介系叫DIY pizza, 小朋友可以选择自己喜欢嘅材料, 自己放材料再比厨师焗。 食返自己有份做嘅pizza , 小朋友真系超开心又满足。 另外, 佢个儿童餐嘅小朋友蛋糕都系比小朋友自己放toppings. 因为开心, 我小朋友呢餐真系食得劲多😆😆😆整体而言, 呢间餐厅 干净食物又高质, 小朋友玩得又开心,我们很满意👍👍👍