2024-07-10
因为家中有小朋友,所以专门选择亲子餐厅,可以食野同时,又可以俾小朋友放电玩耍。小朋友系波波池玩到好开心🥰动感企鹅跑车之旅色香味俱全,小朋友见到后很喜欢😍狂野丛林芒果窝夫配雪糕暖粒粒既窝夫上配上冰冻既雪糕,入口冰火两重奏既感觉,再配上酸甜酸甜既芒果,甜品控最爱🥰菠萝牛肋肉拼猪护心肉用菠萝汁腌制的牛肋骨入口软腍,颜值非常高,味道也非常棒👍护心肉是每头猪只产出200克左右的珍贵部位,虽然被认为是特殊部位,但是实际上是属于五花肉。 护心肉是阻隔猪肚子的横膈膜和肝之间的肌肉肌腱部分,每头猪只产出手掌大小左右,油份不多,柔软且多筋道,爽滑弹牙😋最后仲可以烧埋个菠萝🍍,正😄鳗鱼(半份)烧制鳗鱼真系要有少少技巧,所以我地都系请餐厅职员帮手,免得浪费食物🤣鳗鱼烧到外皮金黄色,内里肉嫩,十分美味韩牛前胸肉 前胸口肉真系够哂矜贵🤩,平均一只牛约只能产出 2.2 公斤前胸口肉,即系牛嘅前胸与牛肋骨第 1 节到第 7 节下段嘅部位。所谓高质量少,点会唔系国宝级! 😍😍 再加上韩牛嘅前胸肉脂肪分布较多,油花细致之余入口即溶,肉味浓郁,馥郁味道甘香回荡! 😋😋芒不了的芒果乳酸特饮成个饮品酸甜酸甜,配上烤肉,可以解一
动感企鹅跑车之旅
色香味俱全,小朋友见到后很喜欢😍
狂野丛林芒果窝夫配雪糕
菠萝牛肋肉拼猪护心肉
用菠萝汁腌制的牛肋骨入口软腍,颜值非常高,味道也非常棒👍
最后仲可以烧埋个菠萝🍍,正😄
鳗鱼(半份)
鳗鱼烧到外皮金黄色,内里肉嫩,十分美味
韩牛前胸肉
芒不了的芒果乳酸特饮
成个饮品酸甜酸甜,配上烤肉,可以解一解食咁多肉既油腻感🥰
野生士多啤梨遇上乳酸特饮
小朋友好钟意,系佢最钟意既士多啤梨,十分清新解腻🥰