2021-11-22 50 浏览
今日食咗一间我超级唔满意嘅饺子店 平时都懒得打食评 但系今次真系要认真打一个食评 介绍畀大家 呢间真系 非常好食嘅 饺子 真系非常之高质 我自己觉得系值得特登过嚟食嘅 虽然佢嘅地点喺马鞍山 唔系人流非常多嘅地方 不过如果要揾好嘢食 相信大家都唔会介意远少少路程 特登过嚟呢度食嘢 因为满足个位其实都非常重要 所以今日我就嚟讲下呢间餐厅😎呢间餐厅喺马鞍山 不过其实路程唔系好远 地铁站一出就已经可以去到 过到嚟呢度之后 佢嘅环境都几突出 所以都几容易揾得到 𠮶度呢度仲可以睇下有啲咩食 呢度有好多唔同类型嘅饺子 同时间亦有小食同埋 炸物 去一次过满足晒唔同嘅味蕾😎😎今日我就叫咗一个猪肉饺 呢个猪肉饺好好食 好大粒 入面系有汤 所以咬落去嘅时候小心热 不过热得好爽😎再加埋呢个炸鱼柳 点去嘅酱汁 非常之好食 雨入面系冇骨嘅 西大家可以放心食用😏