平时去深水埗除咗去文青Cafe Chill下、行下黄金高登买电脑野外,都真系唔知去个头做咩好~ 今日我就发现咗多一个要去深水埗嘅原因,就系去食Power Burger啦~ 🧡双层芝士汉堡($128)一上嚟嘅第一印象就系份量劲大,真系细食啲都无咩可能食得哂! 卖相劲靓,菜、芝士、汉堡扒、芝士、汉堡扒、菜,层层分明,拍广告相一样咁~ 汉堡扒好厚身,肉汁满满,食落劲满足!听店员讲呢到嘅汉堡扒系唔加杂肉,系用牛肩肉同牛腩做出嚟,同埋个酱汁都系自家研制,好有心! 🧡至尊焦脆汉堡($138)份量同样大到吓亲小女,不过有大食男友包底唔洗惊!四层肉真系唔讲得笑,食肉兽一定可以大饱口腹! 呢款Burger同上面芝士汉堡唔同,芝士汉堡食嘅系厚身肉汁满满𠮶种,呢款汉堡系焦香脆身𠮶种,我自己就钟意呢款多啲,男友就钟意肉汁厚身多啲,真系各有所好~ 🧡金黄炸鱼条+梳打水(跟餐+$38)炸鱼条姐超有惊喜!呢到嘅鱼条唔系想像中好似fish&chips个种普通鱼肉质感,而系类似鱼蛋个种爽口弹牙质感!炸鱼条外脆内爽,成件事出奇地夹,真系要试过先知原来可以咁过瘾,诚意推介! P.S. 今次去到可惜嘅系每日限定嘅

🧡双层芝士汉堡($128)

双层芝士汉堡

🧡至尊焦脆汉堡($138)

至尊焦脆汉堡

🧡金黄炸鱼条+梳打水(跟餐+$38)
金黄炸鱼条
P.S. 今次去到可惜嘅系每日限定嘅炸鱼burger卖哂,下次去一定要试下!
双层芝士汉堡
至尊焦脆汉堡