2022-07-07
今次系第三次食呢间高质抵食嘅任食边炉!一入餐厅背景音乐系咁播Mirror,仲要周围挂晒教主同埋jer嘅广告,miro嚟食一定好高兴😂坐低叫咗头盘之后当然立刻系去拎佢哋嘅自家制嘢饮🫢洛神花茶入口有啲酸好开胃唔会太甜,打边炉啱晒蜂蜜菊花露好清甜,唔饮甜嘢嘅话桂花乌龙都茶味好香👍🏻 佢地连啤酒都任饮真系冇得输酱料区 炸蒜芫荽芝麻酱系基本,值得一提系佢哋用咗新鲜辣椒粒,唔系摆耐左𠮶啲,所以落少少就可以好辣麻辣鸡煲我地叫左小辣,份量作为头盘嚟讲都几大!骨唔算好多,配料超级多个味好出,麻嘅后劲都几劲,如果食得辣嘅辣度可以叫劲啲,因为个酱偏甜~麻辣汤底好有麻香,大辣越煲越辣🫠🫠🫠唔系太食辣嘅我就加左$30叫左个椰青香茅青柠汤底,好有椰香同香茅味,抵赞嘅系食到最后一刻加埋汤都仲系好清新仲有𠮶阵椰同香茅味!我哋个餐跟嘅有几款牛牛下肩肉嘅质感几稔,几吸到个汤底嘅味牛板腱就比牛下肩仲稔同滑,仲要系可以喺佢个QR code度任点超正!牛爽肉就质感好特别,钟意食爽口质感嘅一定要试😀通常食肉啲人都系钟意食辣𠮶边,因为个味道比较重,但日本豚肉就算落落去椰青果个汤底都好香椰子味!蒿荀都系新鲜,因为冇渣黑椒马蹄贡丸都好
今次系第三次食呢间高质抵食嘅任食边炉!
坐低叫咗头盘之后当然立刻系去拎佢哋嘅自家制嘢饮🫢
洛神花茶
入口有啲酸好开胃唔会太甜,打边炉啱晒
麻辣鸡煲
麻辣汤底好有麻香,大辣越煲越辣🫠🫠🫠
我哋个餐跟嘅有几款牛
牛下肩肉嘅质感几稔,几吸到个汤底嘅味
牛爽肉就质感好特别,钟意食爽口质感嘅一定要试😀
蒿荀都系新鲜,因为冇渣
黑椒马蹄贡丸都好好食,爽口弹牙好香黑椒味
芋头包心贡丸都好高质入边有一大旧芋头,绝对唔系平日𠮶啲假味芋头
花雕醉鸡件超好味好香酒味
鱼片都好滑,海虾都几新鲜,好高质!
我钟意呢度嘅最大原因系佢啲甜品超吸引,系可以自己mix and match 嘅红豆芋圆豆腐花!真系咁多任食边炉嚟讲最有heart嘅自家制甜品!
当然唔少得仲有雪糕仲系杯装任食😀
值得一题系服务质素都好好,店员都好helpful友善😀😀😀
埋单都系每人3xx左右,性价比真心高!