2019-08-18
小吃货好耐冇食过海鲜啦,呢一日同阿哥嚟到火炭附近试吓呢一间健康养生海鲜蒸气粥底锅大擦一餐!😆 海鲜蒸气锅我之前都食过但系呢一间同市区餐厅唔同,餐厅环境布置好靓好特别,坐得又舒服,安静嘅环境配上音乐,听住JJ嘅歌未食个人已经觉得好陶醉~点解我唔系同男朋友去食而系同大食懒阿哥去食呢🙄环境好啱情侣一齐嚟食,或者三五知己Happy Hour 一大班朋友包个场私人饭局又得,听讲包场仲可以有live Music!啱晒钟意食嘢听歌嘅朋友仔我哋叫咗个Set Dinner海鲜餐,北海道大扇贝、蒸青花龙虾、蒸鲍鱼拼番薯贝、安格斯牛芦笋卷配蟹肉海胆粉皮卷、紫聪栗子蒸新鲜鸡、龙趸配花生芽,最后配上多款海鲜精华熬出嚟嘅16谷米粥,哇~~又正又健康😛食材好新鲜而且每道海鲜都会配上健康有机配菜,每一道海鲜都有服务员服侍计好蒸嘅时间而且会讲解食材同有咩功效 服务好又细心,好值得一赞呀!👍🏻👍🏻👍🏻呢餐好丰富好健康!食饱饱非常满足😋因为座位唔多所以去帮衬嘅朋友仔记得预先订定枱啦😉