2022-07-11
一向都好钟意食粉面类,有时食得太多港式粉面、米线,都会想食下越式汤粉,汤底清甜而不腻,呢间位于铜锣湾既越南餐厅既越南粉就岩晒我口味🥰🌟美国安格斯生牛肉汤粉汤河好大碗,鲜嫰既安格斯生牛肉淋上滚汤,仍能保持幼嫰口感🤤牛肉汤底清甜而不腻,咸味适中,加上葱花同洋葱🧅,令汤底味更加突出鲜味🥰河粉幼滑,好挂汤👍🏻☺️🌟香茅猪扒捞檬猪扒炸得香脆,入口充满香茅既香味☺️,檬粉淋上秘制酱汁拌食,酸甜开胃🤩加上生菜、萝卜丝令口感更加丰富🥰🌟三上小食拼盘共三款小食,有鸡翼、虾饼、春卷,鸡翼系蒜蓉牛油味,香脆惹味。最令我回味无穷系手打虾饼,成块虾饼都系由虾肉制成,咬落超爽口弹牙👍🏻👍🏻🤩真系好好味🤤🤤🤤🌟蝶豆花青柠沙冰粉紫色既蝶豆花青柠沙冰卖相好吸引,味道酸甜,仲有蝶豆花独有既味道👍🏻☺️🌟芒果益力多沙冰软绵绵既沙冰消暑解渴一流☺️芒果同益力多味道平衡,值得一试
🌟美国安格斯生牛肉汤粉
🌟香茅猪扒捞檬
🌟三上小食拼盘
🌟蝶豆花青柠沙冰
🌟芒果益力多沙冰
软绵绵既沙冰消暑解渴一流☺️芒果同益力多味道平衡,值得一试