2018-10-29
🔹白果胡椒猪肚汤(辣)三𩠌面$47(鱼肉春卷,猪红,猪大肠)+腩汁首先,猪肚汤系冇咸菜嘅味道嘅,职员表示佢系东南亚嘅煮法,所以胡椒味比较重,带少少辣,而且好清,冇味精。猪大肠同猪红系另上,猪肠得好入味,而且唔会好难咬,猪红亦都好有腩汁味,完全唔会觉得有味精,鱼肉春卷就已经切开一粒粒,好重鱼肉味。🔹姬松茸草花养生汤(素)$42两𩠌(牛筋丸+猪红)幼面个汤底好出色,相信出面都好小机会 会试到,好似平时既中汤咁,因为系素汤 所以系无煲汤既肉味,好岩食素既朋友。牛筋丸比较普通同埋得两粒,而猪红就好入味。🔹白果胡椒猪肚汤(辣)三𩠌面$47(蛋黄流心丸+猪软骨+鲜牛肉)+腩汁蛋黄流心丸😂好似食紧奶黄包咁,好特别,之前都未食过。猪软骨同鲜牛肉都好入味,平时食车仔面都比较小有得选择。🔹滋味拼盘(南乳猪手+卤水蛋+鸡翼+猪红)$36$36可以试到晒4款,真系好抵食,特别觉得南乳猪手好出色。车仔面来讲十分高质,而且真材实料,完全冇味精,值得一试。分数:9/10
三𩠌面$47(鱼肉春卷,猪红,猪大肠)+腩汁
🔹姬松茸草花养生汤(素)$42
两𩠌(牛筋丸+猪红)幼面
🔹白果胡椒猪肚汤(辣)
三𩠌面$47(蛋黄流心丸+猪软骨+鲜牛肉)+腩汁
🔹滋味拼盘(南乳猪手+卤水蛋+鸡翼+猪红)$36
$36可以试到晒4款,真系好抵食,特别觉得南乳猪手好出色。
车仔面来讲十分高质,而且真材实料,完全冇味精,值得一试。
分数:9/10