2025-01-10
最近喺社交平台见到呢间麻糬曲奇味道选择好多👀于是就忍唔住试!好贴心🤩有卡片介绍介绍三种唔同嘅食法👀最推荐嘅食法系用焗炉180•c烤5至6分钟,然后放凉1分钟再享用真人实测用呢个方法系可以做到曲奇外皮好松脆,入边嘅麻糬好软糯🤙🏻如果用微波炉叮嘅话都会外脆内软,但个人觉得外皮相对下会硬过用焗炉焗少少🤏🏻视乎个人口味自己本身好钟意有麻糬嘅曲奇,平时食茶味比较多,今次试吓最近好Hit嘅开心果味🤩✨开心果软心麻糬软曲奇 $35开心果软心曲奇都有朱古力粒👀中间麻糬好软糯,开心果味好出,同朱古力味好平衡,推荐开心果控试吓!✨特浓薄荷朱古力软曲奇 $30中间有粒棉花糖,非常邪恶!薄荷朱古力味好香,中间位置嘅薄荷味尤其香浓😋值得一睇,就系曲奇可以放雪柜冷藏 唔怪得知见到有其他人都系成盒买走
✨
开心果软心麻糬软曲奇 $35