2022-09-30
路过咗好多次都无试,咁啱𠮶日放工,又好想食日本嘢,就冲咗入去啦😆刺身拼盘(8款) $338所有刺身都好鲜甜,食得返条鱼本身自有嘅味道,当中以金目鲷,甜虾,带子最为出色,另外我哋再叫多咗客三文鱼(4件$52),够晒厚切🤩海老天妇罗虾卷 $82卖相精致,外层铺满蟹籽,口感丰富,虾味几出,就算比饭包住,炸皮依然保持到脆卜卜😍虾天妇罗 $138呢个真系要一上枱就食,热辣辣,香脆可口,粉浆唔算厚,佢唔系食落好爽𠮶种虾,但整体都唔错😚牛脷盐烧 $78略嫌太多黑椒,有少少抢咗牛舌嘅味😗 佢哋另外俾咗三种调味料比我哋点天妇罗或者串烧食,有海盐、抹茶粉、咖喱粉,但我哋就觉得点唔点都无乜分别啦🫣总括嚟讲,价钱合理,质素亦唔错,以后嚟沙田又多个选择啦🥰5粒为满分味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️性价比 ⭐️⭐️⭐️餐厅地点 ⭐️⭐️⭐️⭐️餐厅舒适度 ⭐️⭐️⭐️⭐️翻吃指数⭐️⭐️⭐️⭐️
刺身拼盘(8款) $338
海老天妇罗虾卷 $82
虾天妇罗 $138
牛脷盐烧 $78
总括嚟讲,价钱合理,质素亦唔错,以后嚟沙田又多个选择啦🥰
5粒为满分
味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️