2020-05-31
Vici stage 系酒吧加餐厅!可以一边饮特色cocktails ,一边品尝高质fusion 菜,真系美酒配佳肴!Dancing Grape $88由Gin, Kyoho Liquor, Aperol, Lemon J 组成!好重巨峰提子味 ,而且甜酸平衡,好易入口,个人好喜欢!Plum Meng’s Soup $88由Plum gin, Pimm’s, Lemon J, Oolong Cordial 混合而成!汇集酸甜苦涩四味嘅孟婆茶,好有特色,有令人暂时忘却烦恼嘅感觉!沙爹串烧 (猪、牛、鸡) $88串烧烧得岩岩好,再点少少沙爹酱,好惹味!香煎三文鱼配芒果莎莎 $128三文鱼煎至香脆,鱼肉仍保持嫩滑!加上酸酸甜甜嘅芒果肉,系意想不到嘅配合,十分推介!辣肉肠薄饼配橄榄 $118薄饼烤至边位脆身,中间保持软熟!加上大量芝士,辣肉肠,好滋味!芝士肉酱意粉 $108肉酱份量好多,松化多汁!软硬适中嘅意粉配上肉酱、芝士同茄汁,好味道!
Dancing Grape $88
Plum Meng’s Soup $88
沙爹串烧 (猪、牛、鸡) $88
串烧烧得岩岩好,再点少少沙爹酱,好惹味!
香煎三文鱼配芒果莎莎 $128
辣肉肠薄饼配橄榄 $118