2021-09-18
我好少系openrice写食评,呢间酒吧真系唔可以唔比个好评佢。今日特别想揾个地方静静地饮野,本来叫左个朋友谂住出黎饮下野倾下计,最后都系得我一个😂由于我放工已经系9点半仲要港岛区,基本上都冇乜餐厅或者酒吧会有野食,咁岩比我揾到呢间西班牙酒吧,有主食之余又可以过下酒瘾,正!因为今日星期五,我去到既时候已经全场爆满咁济,系酒吧外面同个靓女吹水吹左十分钟,终于入得啦。一入去就叫左杯blue diamond, 其实睇食评果阵啲人话酒味唔系好重同埋有荔枝味,易入口好岩女仔饮,所以一黎到就已经有目标地嗌左黎饮然后嗌左个黑松露酱炒野菌,听讲呢个都系必食,但系我觉得唔系想像中咁好,黑松露味系重既,但系唔够味。另外加左个啤酒烩牛面肉,肉质好稔,配埋个汁食真系几好食。呢间酒吧可以encore我下次想饮野都会选择黎呢间度饮题外话:企门口果位靓女都好nice, 多谢佢明明做紧野都陪我吹水,一边叫人入去饮酒一边仲要应酬我
另外加左个啤酒烩牛面肉,肉质好稔,配埋个汁食真系几好食。
呢间酒吧可以encore我下次想饮野都会选择黎呢间度饮