2022-10-12 87 浏览
同中同约食饭,佢话想食酸菜鱼,我就上网睇下附近有乜酸菜鱼推介,见到呢间十三少好多人推介,就去试下。🤩无谂过平日晚市都咁爆,超多街坊帮衬。😂的确系好正,坐得几舒服,而且食物质素真系好高,我同朋友都好钟意,系值得推介。👍🏻十三少酸菜鱼 (小辣)一上枱真系吓亲,劲大碟,以为叫错咗劲量版。😅其实只系正常size。麻味足够,不过辣比我想像中冇咁劲,下次可以叫中辣试下。汤底好入味,又唔会饮到好口渴,唔错。鱼超滑,呢碟应该系我食过嘅酸菜鱼Top 3。😋麻婆豆腐 豆腐好滑,个酱都做得好出色,麻辣得好过瘾。👍🏻送饭食真系一流。椒麻皮蛋 皮蛋口感唔错,有小小流心既感觉。味道系几好的,如果再麻d就仲正。🤩系值得一试。

十三少酸菜鱼 (小辣)

麻婆豆腐

椒麻皮蛋