2022-08-16 388 浏览
又系元朗cafe啦~✨✨今次介绍依间cafe十分满分我会俾一百分🥰cafe主要系白色同木色为主,系我最中意既日系feel😛😛同埋空间都几大,坐得好舒服,影相打卡都好靓💖嗌左 Black Sesame Latte 同杯 cappuccino,首先一定要重点推介佢既黑芝麻latte✨,芝麻味非常之浓,中意芝麻既话一定要饮!😛至于杯咖啡,咖啡味好浓,浓得黎又好顺口唔会涩😛旁边仲会有shot expresso,比客人饮返咖啡既原味。同埋每杯野忍旁边都有附上烤过既杏仁,唔洗斋忍野咁单调~另外叫左烟三文鱼牛油果cream cheese bagel💁🏿‍♀️烟三文鱼加牛油果再加bagel依三样咁好食既野加埋一齐就点都系好食既。真系要揾啲野讲就系个bagel唔够烟韧,似普通既面包,不过都无咩问题~整体来讲依间cafe真系好高汁🥰虽然锦田比较远,但都好值得去一去!我自己去过一次都成日心思思想再去~ 👴🏿
又系元朗cafe啦~✨✨
今次介绍依间cafe十分满分我会俾一百分🥰

同埋每杯野忍旁边都有附上烤过既杏仁,唔洗斋忍野咁单调~

2022-08-16
$50 (早餐)