适逢朋友生日,所以特登Book左铁人旨花呢到同佢庆祝一下,Book位个阵有问我地想食Omakase定铁板烧,咁啱朋友其中一餐生日饭就系Omakase,所以就决定订铁板烧😋值得一赞嘅系呢到坐位嘅安排,一枱最多8个人,同埋尽量唔会同一时间安排全部人坐同一枱,咁就可以确保师傅系个段时间只会Serve我地,同埋师傅又唔洗太忙👍🏽 呢到铁板烧有好几款Set,但其实分别都系中间款海鲜有唔同,因为朋友唔食龙虾,所天今次我地就拣左象拔蚌😋💛 汁煮白鳕鱼师傅将块鱼皮煎到薯片咁脆🤤 鳕鱼啱啱好,够晒滑,配埋个洋葱汁酸酸甜甜好好味,好开胃💛 象拔蚌轻轻炒下再加少少椒盐调味已经不得了😋 象拔蚌够爽够鲜甜💛 A5和王牛入口即溶🤤 而家牛味非常浓郁,油脂亦都够晒充足,伴碟嘅日本蕃薯都好香甜,成件事💯

💛 汁煮白鳕鱼

💛 象拔蚌