2022-11-28
平时佢哋嘅lunch set闲闲地都要千几蚊,不过最近见到佢哋做紧大感谢祭优惠,最平嘅套餐都系$398就食到喇🤯好抵食之余,quality同service都仲系一啲都唔hea嫁, 高质又份量十足‼️-🥗前菜、沙律:分别系鸡肉毛茄同埋水晶海藻沙律,呢两样就正常啦基本嘢👌🏻🍣 刺身三款: 系间八+深海池鱼+吞拿鱼,三样都系中晒我喜好,好肥美好新鲜😍✨南非鲍鱼: 见佢煎咗好耐以为肉质会变得好老,点知食落系劲淋劲弹牙,加咗少少香草牛油调味,已经好香好够味😋🦐大虾:虾味超浓郁,虾肉弹牙😚🍔 法国鹅肝:超推荐‼️我同朋友本身唔太钟意食鹅肝,但都觉得依个好好食😍一份系有两件迷你鹅肝汉堡可以share😉🐟 白鳕鱼:鳕鱼肉好juicy,同埋边边位煎脆咗🤩不过都系鹅肝正啲,fyi另外三选一仲可以拣带子💁🏻♀️🥬季节野菜:系有4款野菜🥩澳洲和牛:拣咗薄烧 $498🥩和牛A5:拣咗厚烧 $648因为第一次食,拣咗一厚一薄嚟试吓💁🏻♀️师傅好识做,自动自觉已经帮我哋一开二去share嚟食😆肉食兽啱食厚烧,但我就钟意薄烧多啲,因为里面仲包咗香葱同蒜片,食落多层次啲惹味啲又冇咁腻😋🍚炒饭:系牛肉炒饭,但我食咗几啖已经饱
🦐大虾:虾味超浓郁,虾肉弹牙😚
🥬季节野菜:系有4款野菜
🥩澳洲和牛:拣咗薄烧 $498
🥩和牛A5:拣咗厚烧 $648
🍚炒饭:系牛肉炒饭,但我食咗几啖已经饱到食唔落嘥晒🙈 浪费好嘢食,搞到我劲有罪恶感,个饭其实系炒得几好食嫁🥲见到隔篱枱系唔食牛,师傅就炒咗个烟肉炒饭比佢哋💁🏻♀️
🍞焦糖多士:系惊喜嘢,set menu冇话有嫁,系用铁板整焦糖烧面包,好正😍亲眼望见系用咗成座雪山嘅糖去整,reel里面有得睇,系好夸张好邪恶🙈但睇住佢点整焦糖嘅过程好疗愈🥰
🥕渍物:系有牛蒡同埋酸萝卜,如果早啲上会更好,可以帮助早啲解腻等我食埋个炒饭丫嘛😂
🥣面豉汤:正常嘢👌🏻
🍰甜品:本来以为焦糖面包就已经系甜品,点知食到最后,店员仲话准备上甜品tiramisu,吓亲我哋,呢个套餐好似食极都唔完咁😂真系好抵食又高质,值得再encore❤️
同埋要赞一赞师傅个功力,同时烧几样野要serve两枱客,都烧得好有条理,时间管理得好好👍🏻