2021-11-26 52 浏览
好难得今日揾咗一间高质嘅又好食嘅地方又靓嘅饺子店 费事传统健康嘅饺子店装修一系就好简单 一系就啲饺子唔好食 又话晒啲饺子皮好厚 又或者用咗好少嘅馅料 好难揾到一间真系自己满意嘅饺子店 所以其实我哋自己系会自己包饺子 不过有时包到佢哋 其实都会好懒 因为要自己包饺子其实都要好多工序 又要买好多材料 相当之 麻烦😢😢😢今日嚟到依家尚月厨房 依家尚月厨房系我朋友介绍嘅 如果朋友亦都系一个饺子 狂热迷 所以去到饺子嘅执著畀我 更加坚定 所以今次就相信佢过咗嚟呢度食嘢。👍我自己叫咗我最钟意嘅韭菜饺 韭菜饺真系非常之好食 仲要好足够 非常之好味道 我朋友就叫咗 猪肉饺 我自己都试咗一嚿猪肉饺 一样都系用咗好多猪肉 我觉得佢哋好用心做饺子 最后仲有煎饺 先旧亦都系非常好食 口感非常之好食 总括嚟讲我对呢间餐厅非常之满意 下次都会再过嚟呢度帮衬👍